بلاگ

مصالح جانبی مورد استفاده در کناف کاری

مصالح جانبی مورد استفاده در کناف

 

محصولات پودری کناف | تایل گچی کناف | شهام دیزاین : مصالح جانبی مورد استفاده در کناف کاری،قاعدتا انجام هر پروژه ای ، نیاز به مواد و وسایل خاص خود را دارد. انجام کناف کاری نیز ، به مواد و وسایل مخصوصی نیاز دارد که وجود همه آن ها برای تکمیل کار ، مهم و ضروری است. هر کدام از مواد ، در مراحل خاصی از کناف کاری استفاده می شوند که رعایت ترتیب آن ها ، بسیار مهم می باشد.

گاهی اوقات هنگام نصب صفحات گچی ، شکاف هایی میان آن ها به جود می آید. برای پوشش این نقاط ، مواد و وسایل خاصی مانند گچ ساتن ، گچ پوششی ، بتونه درزگیر و پریفلکس به کار می رود که تمام این موارد ، در خود شرکت کناف تولید و عرضه می شوند.

مواد استفاده شده در کناف کاری

1- بتونه درزگیر :

نوار درزگیر ، یکی از مهم ترین ابزار و مصالح جانبی مورد استفاده در کناف است. قاعدتا ، هرچه گچ های به کار رفته در سازه خالص ار باشند ، خروجی کار بهتر است. درصد خالصی گچ ، در صفحات گچی کناف ، چیزی حدود ۹۵% می باشد و آن ۵% دیگر نیز ، برای وجود نمک و کربنات ها است.

• موارد استفاده از بتونه درزگیر

از این مصالح به کمک نوار کاغذی و نوار فایبرگلاس ، برای درزگیری انواع شکاف در کناف کاری استفاده می شود. از بتونه درزگیر ، معمولا در سازه های خشک استفاده می شود. به طور کل ، از این ماده در تعمیر صفحات گچی آسیب دیده ، پر کردن درز و سوراخ های قطعات و سفید کاری دیوار ها (با ضخامت ۱ تا ۳ میلی متری) استفاده می شود.

• ترکیبات به کار رفته در بتونه درزگیر

ماده اصلی به کار رفته در ساخت بتونه درزگیر ، یک نوع پودر است که با دیگر مواد ترکیب می شود. با توجه به کیفیت و کارایی بتونه ، موارد استفاده شده در ساخت آن تغییر می کند. برای شروع درزگیری ، ابتدا باید محل مورد نظر را کاملا آماده کنید (محل درز ها را خشک کرده و گرد گیری کنید).

سپس به آرامی پودر گچ را در آب بریزید. دقت داشته باشید که مقدار آب از گچ کمتر باشد (هر سه پیمانه گچ ، دو پیمانه آب). در مرحله بعد ، حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا به قول معروف گچ خودش را بگیرد. در این حین ، به آرامی و با استفاده از همزن مکانیکی ، درزگیر را مخلوط کنید. سپس بعد از گذشت حدود ۳۰ دقیقه ، از این ترکیب استفاده می شود. بهترین زمان استفاده شده از بتونه درزگیر ، بعد از اتمام که سازی است. بهتر است هنگام استفاده از این ماده ، دمای محیط کمتر از ۱۰ درجه سانتی گراد نباشد.

• روش اجرای بتونه درزگیر

وقتی که ماده اولیه خیلی سفت شود ، دیگر امکان هم زدن و یا اضافه کردن آب به آن ، وجود نداشته و غیر قابل استفاده می شود ، در ای مواقع باید دوباره برای ساخت بتونه دست به کار شوید. قالب های استفاده شده در ساخت بتونه را ، بعد از اتمام کار به سرعت بشورید ؛ چرا که اگر گچ روی قالب و ابزار خشک شود ، باعث می شود که بتونه به خوبی آماده نشود و از عملکرد صحیح آن جلوگیری می کند.

2- چسب پرلفیکس :

برای نصب صفحات روکش دار گچی و صفحات عایق کاری شده روی دیوار های گچی ، آجری ، سفالی ، بتنی و هبلکس ، از چسب پرلفیکس استفاده می شود. این چسب ، برای عملکرد بهتر دیوار از نظر صوتی و حرارتی به کار می رود‌. ماده اصلی به کار رفته در ساخت آن ، مانند بتونه درزگیر ، به صورت پودر گچ است که دیگر مواد ترکیب می شود. چسب پرلفیکس کاربرد های زیادی دارد. قبل از شروع به کار ، محل مورد نظر را کاملا خشک و گرو گیری کنید. برای استفاده در سازه های بتنی ، محل باید کاملا پاک سازی شده و هیچ گونه شی اضافی روی آن نباشد.

• نحوه ترکیب چسب پرلفیکس با آب و اجرای آن

در ابتدا پودر پرلفیکس را به آرامی با مقداری کافی از آب مخلوط کنید (به ازای هر ۴۰ کیلو گرم پودر پرلفیکس ، ۲۲ لیتر آب نیاز است). سپس ماده را با استفاده از همزن ، به آرامی مخلوط کنید. دقت کنید که نباید به ماده به دست آمده چیز دیگری اضافه کرد. مدت زمانی که شما وقت دارید از پرلفیکس استفاده کنید ، فقط ۳۰ الی ۴۵ دقیقه است. بیشتر از این زمان شود ، دیگر چسب کارایی ندارد.

دمای محیط ، هنگام استفاده از پرلفیکس نباید کمتر از ۵ درجه سانتی گراد باشد. به طور تقریبی ، با ۴۰ کیلو گرم پرلفیکس می توان چیزی حدود ۸ متر مربع از صفحات روکش دار گچی را اجرا کرد.

• روش به کارگیری چسب پرلفیکس

این چسب را نباید با مواد دیگری ترکیب کنید ؛ چرا که باعث از دست رفتن خواص اصلی آن می شود. اساسا به عنوان یک درزگیر در سازه های خشک به کار نمی رود. مانند بتونه درزگیر ، بعد از ساخت چسب پرلفیکس ، ابزار و وسایل را به سرعت تمیز کنید تا به امکانات شما آسیبی وارد نشود. از این چسب ، با توجه به مقدار ناهمواری سطوح استفاده می شود. کیسه های پرفلیکس ، در صورتی ۶ ماه انقضاء دارند که در مکانی خشک نگهداری شوند. چرا که در برابر آب و رطوبت ، نمی تواند دوام زیادی بیاورد‌.

3- گچ ساتن :

برای به دست آوردن سطوحی صاف و یک دست ، از گچ ساتن استفاده می کنند. معمولا برای پوشش لایه آخر سقف های کاذب ، دیوار های پوششی و دیواری های جدا کننده ، استفاده می شود که ماندگاری بالایی نیز دارد. هنگامی که قصد پوشش سازه های سیمان آهکی ، پلاستر و یا قصد بازسازی محیط را دارید ، می توانید از گچ ساتن استفاده کنید. البته کارایی اصلی گچ ساتن ، ساختن سطوحی شفاف ، صاف و صیقلی می باشد.

• نحوه اجرای گچ ساتن

مانند سایر موارد ، ماده اصلی به کار رفته در آن پود گچ است. سطوح کار را تمیز و گرد گیری کنید تا دچار مشکل نشده و خروجی کار زیبا و بی نقص باشد. نحوه اجرا به این صورت است که ابتدا به مقدار لازم پودر گچ را به آب مخلوط می کنیم‌ (تقریبا در عوض هر ۱۰ کیلو گرم پودر ساتن ، حدود ۶ تا ۸ لیتر ، آب نیاز است‌).

بعد از گذشت چند دقیقه ، به آرامی آن را مخلوط کرده تا خمیری یکدست ساخته شود. بین ۱ تا ۱ ساعت و نیم زمان دارید که گچ ساتن را به ضخامت ۱ تا ۳ میلی متری ، روی صفحات پوشش دهید. خشک شدن آن ۲ تا ۲ و نیم ساعت طول می کشد‌. به صورت دلخواه می توانید با توجه به محل نورد نظرتان ، موارد را تغییر دهید‌.

برای داشتن محیطی ایده آل ، زیبا و کار آمد ، ما به شما شرکت شهام دیزاین ، با داشتن کادری مجرب و سابقه ای درخشان در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی را معرفی می کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره و تماس مستقیم